Autor: viper
Data: 28-01-09 13:17
|  |
Już zapisałem sobie w kajecie.
Będę na 100%. Wprawdzie nie będę nocował bo mam blisko i dojadę. Jakby trzeba było w czymś pomóc to też chętnie. Krzysiek ma do mnie namiar (zresztą widzimy się u niego w niedzielę więc będzie można pogadać).
O bestyjka nic się nie chwalił
A forumowy Kacper też jest w spoko
To którego Krzyśka to jest pomysł ??? "przyznawać się" Koledzy... raz, dwa
Dojazd z Wrocka albo przez Psie Pole, Zakrzów, Domaszczyn, Łozinę, Skarszyn, Boleścin , Piersno, Zawonię, Grochową (kierunek na Czeszów Trzęsawice) to jest kanałami
Można też inaczej wylot na Poznań (ul. Bałtycka, Żmigrodzka) dalej przez ul. Kamieńskiego (Szpital 40 -lecia) i prosto przez Polanowice, Krzyżanowice, Cienin Raków Pasikurowice Siedlec Godzieszowa Skarszyn i do Zawoni Złotówka
albo przez Trzebnicę (krajową 5) i drogą wojewódzką na Oleśnicę do Zawoni (chyba droga nr 342) i w lewo (na głównej krzyżówce za budynkiem Urzędu Gminy Zawonia) do Grochowy, Złotówka w kierunku na Czeszów. Będzie po prawej stronie znak z tablicą informacyjną "Domek Myśliwski Złotówek" Uniwersytet Przyrodniczy, skręcić w prawo a droga sama już zaprowadzi.
Miejsce urokliwe, gospodarz gościny nad wyraz, psy w pracy wytrwałe i inteligentne, myślę że będzie super impreza.... nie tylko kynologiczna
Ciekawe kto oprócz nas 4 się jeszcze wybiera z forumowych bywalców. Dajcie znać Koledzy
Pozdrawiam DB VIPER
|
|